torsdag den 17. januar 2013

efterskolelivet

Jeg har jo lovet, at der vil komme nogle flere billeder fra efterskolen, så i får lige et par tossede billeder deroppe fra. Jeg bor sammen med nogen søde tøser, og vi har det med til tider, at flippe lidt ud og tosse rundt om aftenen. På billederne er det min sødeste Malene og jeg, der hyggede os en aften i sidste uge (haha). Efterskolelivet er virkelig det bedste, og jeg er SÅ glad for at gå deroppe. 

Nogen af jer der går på efterskole?

10 kommentarer:

  1. Årh, det lyder som om du har det super godt på efterskolen og er glad på dine vegne. Skal selv afsted om noget tid, og er lidt bange for det første stykke sid om man bliver helt alene og har hjemve, eller om man falder hurtigt til :-)

    nikolineanine.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var jeg også bange for, men det skete overhovedet ikke! Jeg faldte godt til fra start af, og har haft det fantastisk deroppe lige siden der :-)

      Slet
  2. det ser virkeligt hyggeligt ud :-)

    www.fuglesangen.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Som du dog kan skabe en yderst nostalgisk stemning, Rikke! Wow, hvor jeg savner at gå på efterskole, når jeg ser sådanne billeder. Er helt pjattet med det nederste billede til højre, rigtigt sødt.

    Tanker fra Caroline - http://carolinethorup.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Efterskolelivet er også det bedste. Tør slet ikke tænkte på den dag det stopper, åh!

      Slet
  4. Går selv på efterskole, det er virkelig noget af det bedste. De billeder der viser noget af det aller bedste ved efterskolelivet! Det er virkelig nogle dejlige billeder, det skal du have!

    SvarSlet